pozor na nove viry

From: Táňa Vjatskich (tana.st@worldonline.cz)
Date: 12. 10. 2001, 19:40 CEST


--------------------------------------------------------------------------------



: POZOR NOVE VIRY

Predejte zpravu nasledujiciho zneni:


--------------------------------------------------------------------------------

Pozor !!!!!, prichazi novy velice destruktivni virus, ctete poznamku dolu. Distribujte informaci velice rychle, aby byl zastaven. 


Virus se chova nasledujicim zpusobem: Sam odesle zpravu na vsechny kontakty z Vaseho seznamu s nazvem: "A virtual Card for You", nebo "Une carte virtuelle pour vous" (virtualni karta pro Vas).

NEOTEVIRAT NIC CO NESE TENTO NAZEV.

Okamzite po tom, co je predpokladana "virtuali karta" otevrena, pocitac se zablokuje a uzivatel je nucen restartovat system. Se stlacenim klaves ctrl+alt+del, nebo tlacitka "reset" je premazan sektor nula a tim padem Vas pevny disk - natrvalo.

Prosim, distribujte tuto spravu maximalnimu poctu lidi.

 

2. Akademia z Creteil nas varuje, ze anti-kriminalisticke centrum virusu oznamuje, ze dva nove virusy byly objeveny. Prichazeji s e-mailem s nazvem "CALIFORNIA IBM" a "GIRL THING". Microsoft oznamil, ze jsou velice destruktivni, vic nez "I love you". Neexistuje proti nim zadna pomoc, skonzumuji vsechny informace pevnoho dislku, znici Internet Explorer a Netscape Navigator. Neotevirejte nic s timto nazvem.

 

3. Pokud obdrzite e-mailem zpravu s setricim pozadim, pripojenym jako soubor "screensaver" pojmenovany "DDLY SIP", v zadnem pripade neotevirejte. Okamzite smazat. Otevrenim stratite vsechny informace z Vaseho pevneho disku. Tento virus byl "dodan na trh" pred 5-ti dny. Pokud budou vsichni informovani, bude neuspesny.

 

DEKUJEME, ZA PREDANI KOMPLETNIMU SEZNAMU VASICH KONTAKTU.


--------------------------------------------------------------------------------



This archive was generated by hypermail 2.1.2 : 12. 10. 2001, 19:41 CEST