RE: Instalace více licencí Office 2013 v rámci firmy

From: ZUZULA Vladislav <vzuzula (zavinac)>
Date: Tue, 26 Nov 2013 15:02:06 +0000
Ved sa obrat priamo na hotline linku Microsoftu a mas to....




-----Original Message-----
From: Michal Bednář [mailto:admin (zavinac) keramtech.cz] 
Sent: Tuesday, November 26, 2013 2:17 PM
To: servis-internet (zavinac) nawebu.cz
Subject: Instalace více licencí Office 2013 v rámci firmy

Dobrého dne přeji. Je tu prosím mezi námi někdo, kdo má zkušenosti s Office 2013, přesněji řečeno s instalací více licencí v rámci firmy? Vytvořil jsem si účet u MS (fakt nerad, nevím, proč mě do toho MS nutí), po zadání key stáhnul instalátor a spustil. Provedla se instalace Office na jeden počítač.
Nyní bych rád instaloval druhou licenci na druhý počítač. Jak na to? Jestli tomu dobře rozumím, tak k mému účtu je nyní vázána ta první licence, neb jsem pro stažení instalátoru musel zadat její key. Nyní stahuji offline instalačku, ale dle informací (nebo dle toho, jak to chápu) bude použitelná opět jen pro instalaci (resp. reinstalaci) té první licence, protože už je k ní vygenerován product key. Je snad nezbytné kvůli instalaci každé další licence registrovat další účet a de facto pro každou instalaci stahovat znovu kvantum dat? Fakt jsem tuto filosofii moc nepochopil a nikde na webu jsem nenašel k této problematice ani zmínku. Jsem z toho poněkud rozčarován.
Krom toho, že si uživatel zaplatí několik tisíc za licenci Office, musí ještě stahovat instalační medium a zjišťovat, jak vlastně instalaci provést tak, aby vyhovovala licenčním podmínkám.

 

Předem díky.

 

Michal B.

 
Received on 26. 11. 2013, 16:02 CET

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : 26. 11. 2013, 16:02 CET