RE: OT Banky WAS: Android Market slaví a nabízí programy za 10centů (cca 1,80Kč)

From: Jan <konfery (zavinac)>
Date: Tue, 20 Dec 2011 23:50:05 +0100
Je to ryze česká banka, mBank je polská. Asi nejsem moc náročnej, ale internet banking mají dobrý, jde si hrát a generovat různé sestavy..vše funguje jak má a to mi stačí ;) Navíc si nechávám posílat každý pohyb na mail u Vodafonu a ten mi ho pošle jako SMS na mobil. To když jsem zkusil u spořitelny, viděl jsem jen číslo účtu a platit jim za SMS se mi nechtělo.  A vklady jsou ze zákona pojištěný jako u všech bank do 100 000 eur. 

Jak píše Tomáš, lenost lidí je nekonečná, jen díky tomu můžou zloději existovat. Kdyby houfně odešli, asi by se museli zamyslet.
No mně vytočili, když mi oznámili, že ruší "kalkulátor" (nepoužitelná blbost na autorizaci plateb) kterej jsem si musel před lety koupit za litr, když jsem chtěl internetbanking. Napsal jsem jim, ať mi laskavě tu tisícovku vrátí, když to tehdy byla podmínka z jejich strany a odepsali, že mi prý zůstane. K čemu mi bude, už neuvedli... tak jsem se tam vydal osobně, řekl jim, že se zloději nebudu už ani minutu a nehnu se z místa, dokud účet nezruší. Až přiběhl ředitel k tomu. Protože baba nejdřív že to hned nejde a pak to šlo. Aspoň propisku jsem jim šlohnul, ještě ji mám schovanou :-)

> Tak nějak předpokládám, že FIO je taková jiná mBank...
> 
> -pp-
Received on 20. 12. 2011, 23:50 CET

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : 20. 12. 2011, 23:50 CET