RE: Android Market slaví a nabízí programy za 10centů (cca 1,80Kč)

From: Pusher.Ltd. <pusher.ltd (zavinac)>
Date: Tue, 20 Dec 2011 19:00:25 +0100
Díky za info. ING mám taky, úrok už bohužel není oněch krásných 3,5% jako dřív. FiO si nastuduju. Dnes jsem se zdvořile otázal emailem v ČS proč jsem systematicky okrádán vícenásobnými převody a bylo mi odpovězeno, že to tak mají nastaveno (dvojí konverze) a oni za to nemohou.... :( prý za to může společnost VISA (zajímavé, že u jiných bank to problém není, jen ta banda zlodějská v ČS škube klienty čím dál víc :(.)

Push.

P.S. předpokládám, že když s FIO VISA kartou v zahraničí nebo na internetu zaplatíš v USD, proběhne normální konverze USD na Kč a ne konverze USD na Kč, pak USD na € a pak € na Kč?

-----Original Message-----
From: Jan [mailto:konfery (zavinac) inMail.sk] 
Sent: Monday, December 19, 2011 10:10 PM
To: servis-internet (zavinac) nawebu.cz
Subject: RE: Android Market slaví a nabízí programy za 10centů (cca 1,80Kč)


> 
> Pokud to není tajné, jaký produkt a u jaké banky máš? Třeba to budou 
> nabízet i v ČR.
> dík
 Tajný to není, ale nechci dělat reklamu ;) nejsem jejich agent. Mám bank víc, třeba ING, ale tohle je Fio. Produkt -  mám běžný a spořící účet, k oběma kartu zdarma, vedení zdarma, prostě žádné poplatky, ani skryté. Navíc na tom spořícím je 1,25 % úrok. Jediný poplatek je za výběr z bankomatu ČSOB - 6 Kč, z jiného 30,- Mají ale už i vlastní bankomaty ve větších městech a tam je výběr zdarma. 
Jen s jednou kartou nešlo platit na netu, ale to už asi teď dávají jiné, s kterými to jde. Já mám jednu Visa a druhou Maestro. Víc na fio.cz. Je tam i kde mají pobočky, ale nečekej palác, býva to malá kancelář a tam jeden člověk. Vše ovládáš přes internet, trvalý příkazy, jednorázový atd.
Po těch zlodějích u kterých jsem byl dřív, hotový ráj :-) 

Jan
Received on 20. 12. 2011, 19:00 CET

This archive was generated by hypermail 2.2.0 : 20. 12. 2011, 19:00 CET