Spuštění spořiče linkem

From: Michal Int <michalint (zavinac)>
Date: 03. 12. 2006, 16:46 CET
Zdravim konferu,
řeším teď takovýto problém na notebooku s WinXP Home:
Potřebuji, aby když odejdu od notebooku, mi do něj nikdo nemohl vlézt. Nastavil jsem si heslo při přihlašování a také jeho vyžádání při přechodu z úsporného režimu. Někde jsem našel výběr akce, která se má provést při zavření víka, ale mám tam jen "neprovádět žádnou akci" a "přejít do úsporného režimu", ta druhá možnost by sice šla, ale pokud stahuji něco z netu, nebo kopíruju, nebo mi tam běží třeba defragmentace, případně nahrávání, tato činnost se úsporným režimem přeruší.
Vyřešil jsem to nastavením spořiče na 4 minuty a "Při obnovení chránit heslem". Teď bych ještě potřeboval něco, co mi spustí spořič ihned, když si to budu přát, prostě nějakého zástupce. Pamatuji si, že na Win 98 jsem si na plochu vytáhl odněkud nějakého zástupce, který ihned spustil spořič, který mám nastavený a pokud je to nastaveno, chránil ho i heslem. (I v DOSech na M602 stačilo najet myší do pravého horního rohu a hodil se spořič.)
Našel jsem ve složce Windows nějaký spořič od výrobce notebooku, přímo jako soubor, ale ten se neřídil nastavením spořiče ve Win a tudíž při zrušení spořiče (pohnutím myši) nechtěl heslo.
Neví někdo jak toto vyřešit?
Děkuji předem.
Received on Sun, 03 Dec 2006 16:46:11 +0100

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : 03. 12. 2006, 16:46 CET