Auto ochrana IE ve XPproSP2

From: Plastr st. <plastr (zavinac)>
Date: 27. 06. 2006, 19:48 CEST
Ahojte konferaci.

Muzete mi prosim poradit, jak nastavit standardni IE co se instaluje s XPproSP2, ktery mi neustale odmita automaticky spustit script misto sipky mysi "hodiny + krouzici datum kolem", co mam vlozen ve sve "domovske strance" na HDD v souboru "MojePrazdna.mht" (logo+script) ?

Ta moje web strana "MojePrazdna.mht" na HDD, bez problemu jede ve Win98se, ale v jakychkoli XP proste IE napise "z duvodu bezpecnosti nebyl script spuste. Kliknete sem ... > Chcete ho spustit? > Opravdu chcete? > OK"

Uz jsem v IE vypnul-zapnul asi uplne vse, co se dalo, zabezpeceni snad neco jako "..ano vedomne chci ty nejnebezpecnejsi strany a vsechen  "shit" aby se mi automaticky spoustel a infikoval muj positac automaticky ...", stejne mi to nechce ten obyc.script automaticky spustit :-(

Jak to funguje, tedy nevim, ale svoji domovskou stranu ulozenou na HDD jsem si proste ve Wordu vlozil obrazek, vlozil objekt - script, a ulozil jako web stranu, a pak jako web strana archiv jeden soubor.
Podotykam, ze ve Win98se to normalne vic jak rok funguje.
Jen co jsem presel na XP, proste to automaticky spustit nejde. Muzu to 3x klikanim povolit, ale chci to automaticky. Zlatej Win98 :-(


Diky za radu. Plastr
plastr@post.cz
Received on Tue, 27 Jun 2006 19:48:30 +0200 (CEST)

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : 27. 06. 2006, 19:48 CEST