RE: Odolná sluchátka do herny

From: Musicube - KA <musicube (zavinac)>
Date: 12. 12. 2005, 16:20 CET
Mas dve veci co musis zvazovat...
Kvalita - v zmysle nech to ma pozadovane vlastnosti
Cena- nech je to co najlacnejsie v zmysle nielen 1 kus ale cele ako riesenie

Musis si uvwedomit jednu vec..ak tam budes mat vlastne sluchadla ich zivotnost je tak 1 - 2 mesiace. Na cudzie nikto nedava pozor. To znamena ze ich budes nakupovat vo velkom..10-tky kusov rocne.

Preto sa ti oplati popatrat na trhu...najst nejake take ktore splnaju minimalne poziadavky, nemusia mat absolutne nic viac nad tu minimalnu kvalitu. Take sluchadla aj s mikrofonnym onym by si teoreticky mohol najst uz za stovku.
Ak sa dohodnes s nejakym velkododavatelom spotrebnej eletroniky, tak kup rovno 50 a parkrat za rok sa unho objavis a kupis furt po 50 kusov.
Takto dostanes lepsiu cenu, bude moct pripadne z dvoch komplementarnych poloposkodenych kusov vyskladat jedny dobre..a vlastne mas zrieseny problem. 

Sluchadla su v herni spotrebny material, a preto k nim treba takto pristupovat.



-----Original Message-----
From: waleczek@webinzerce.cz [mailto:waleczek@webinzerce.cz] 
Sent: Sunday, December 11, 2005 10:24 PM
To: servis-internet@nawebu.cz
Subject: OT: Odolná sluchátka do herny

Zdravím konferu, 

jak možná někteří víte provozuji PC hernu-internetovou kavárnu. Poslední dobou řeším problém s odolnosti sluchátek. Většina klientu jsou 12.-16. letí... Nevydržely to sluchátka MANTA STELL BLACK za 350Kč ani Logitech za 800K...Pokud víte o něčem odolným s dobrým poměrem cena-výkon, tak si rád nechám poradit :-) Hledal jsem u Levi, ATCOMPuters, Abacus....a x dalších, ale připadá mi to všechno stejně křehké.

Díky všem

Honza 
Received on Mon, 12 Dec 2005 16:20:21 +0100

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : 12. 12. 2005, 16:20 CET