Re: Ztrata dat? POMOC

From: paolo.d_dopita.com <paolo.d (zavinac)>
Date: 19. 02. 2005, 15:17 CET
Potkávám "relativně" často. W-XP občas zapomínají své disky. Ve většině 
případů pomůže Knoppix a USB Flash disk (případně externí USD Disk). Za 
zkoušku to stojí. Knoppix (Live CD Linuxu) na NTFS nezapisuje, ale USB 
disky mountuje automaticky. Až zachráníš data, tak je nejjistější stejně 
jen formát.

KK napsal(a):

>Vazeni,
>mam pruser. Mam v hajzlu zakladovku, jenze co hur, mam v hajzlu hlavni harddisk, kde jsem mel vsechny programy, instalacky, dokumenty, fotky, faktury, smlouvy, zkratka vsechno dulezity. Mam sice zalohu, ale ta je stara tak pul roku a nektere mene dulezite veci tam nemam.
>
>
>Muzete mi poradit jak ziskat data zpet? Vim ze neni jednoduchy poradit. Ale asi takhle:
>
>Ja mel 3 partition, C, D a E. Ceckem se nemusim zabyvat, mam kompletni zalohu v Ghostu, na D mam nainstalovane programy, tam neni nic duleziteho, jen je tam pro me velmi dulezity jeden cca 800 kB soubor.
>No a na E mam vse dulezite, bohuzel, E je jediny disk, kde mi Winy hlasi, ze neni naformatovany nebo ze se na neho nemuze dostat. Jak kdy. Ono jsem si stihl par dokumentu zkopirovat, jenze pak se to seklo, tak jsem to restartoval, omylem jsem dal udelat konzistenci dat a od te chvile na partation nemuzu.
>
>Je tady nejaka moznost to zachranit? Napr. na D:\ mi Pruzkumnik/TotalComndr zobrazi pouze prvni adresar a zbytek nic, ale kdyz dam v pruzkumnikovi (v adresnim radku) napr. D:\Work (pracovni adresar, ktery ale pruzkumnik nezobrazi), tak se do neho dostanu, a podslozky zobrazi. Bohuzel se mi nepodarilo takto dostat k onomu 800 kB souboru.
>
>Nevite o nejakem programu, ktery by mi pomohl? Nebo nejaky postup? Ja si myslim, ze data na E:\ jsou, jen se k nim nemohu dostat protoze tam asi neni adresarova struktura ..
>
>DIKY ZA KAZDOU RADU, ja jsem uplne na prasky ... 
>
>KK
>
>  
>

-- 
Paolo D., Prostejov
ICQ: 51557144
e-mail: paolo.d@dopita.com
e-mail: tigerishclaw@gmail.com
Received on Sat, 19 Feb 2005 15:17:32 +0100

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : 19. 02. 2005, 15:17 CET