Instant Access

From: Mira jakubec (mira.jakubec@volny.cz)
Date: 24. 11. 2003, 05:50 CET


Ahoj konferaci.
Predevcirem jsem byl na netu,a zaujala me tam stranka www.amaterka.cz
Znate :-))?

Uvod stranky byl docela dobrej,ale najednou jsem byl presunutej na dalsi stranku,kde jsem slysel,jak zacina muj modem vytacet tel. cislo.Rekl jsem si,ach ne,pripojuji se na zlutou linku,a hned jsem se odpojil celkove od netu.
Myslel jsem ze je vsechno v poradku,ale kdyz jsem dneska sednul k pocitaci,tak se mi obevila na plose ikona s programem Instant Access/ikona vypada jako kolecko,a v nem je modry ecko/,a take mam ikonu v liste Start.
Chtel jsem se ji zbavit,ale nemuzu ten program za boha dat z pocitace.Dostal se mi i do hlavni nabidky panelu Start.Normalnim zpusobem dat pryc nejde,v ovladacich panelech neni,a kdyz dam do Hledat soubory a slozky tak se mi v pc nenajde.
Uz jsem z techto a podobnych stranek vylecenej.

Prosim poradte

Predem diky   MIra

PS-je to vubec nebezpecnej program?Kdyz na nej kliknu-samozrejme off-line,tak se mi obevi ctverec,nahore je modrej pruh s nazvem programu-jako klasika treba u Worldu-pod tim je napsano Product Name,a pak jeste Status.Pod tim je bile pole s bunkama jako je v Excelu.Pod tim jsou tri tlacitka s Open,Show/Hide a Rename,a pod tim velke tlacitko s Set passworld protection



This archive was generated by hypermail 2.1.3 : 24. 11. 2003, 15:39 CET