Nastaveni Excel 2000

From: Simona (strnecka13@seznam.cz)
Date: 04. 09. 2003, 08:45 CEST


Zdravim
mam tu jednu vec, kterou nemuzu najit.
Na jinem PC, kde je uplne stejna kombinace W2k a Excel 2000 je nastaveni Excelu ponekud jine, nez to moje. Chtela bych to mit take tak, ale nevim, jak toho dosahnout.
Ten rozdil je v tom, ze pokud jsem se tam postavila v sesite na bunku napr. B6, pak tam "column header" a "row header" se zbarvily na svetle modrou barvu. Cili v tech listach nahore a po stranach, kde jsou pismena A,B,C,D ... a nebo cisla 1,2,3,4 ... bylo bold pismeno nebo cislo v modrem poli, misto v sedem, takze to jeste vic usnadnovalo orientaci a na prvni pohled clovek videl, ve ktere bunce stoji.
Take kdyz jsem tam klikla pravou mysi na toolbar, objevila se misto nabidky na customizing toolbaru nabidka, v niz byla jedna z polozek "task".
Myslela jsem, ze by to mohlo byt v control settings, tam byla appearance displaye jako Windows standard, ale neni to ono.
Tak nevim. Ta nabidka me tolik netrapi, ale to podbarveni "headers" by mne docela zajimalo. Nemate nekdo tuseni, kde by to mohlo byt?

Diky
S.
____________________________________________________________
Letní soutěž, ve které vyhrává každý? Získejte slevy na elektroniku a šperky, nebo i digitální fotoaparát! http://ad2.seznam.cz/redir.cgi?instance=59328%26url=http://tiscali.finance.cz/soutez/



This archive was generated by hypermail 2.1.3 : 04. 09. 2003, 08:45 CEST