XP? shit

From: Tomáš Vymětal (vymetalt@snt.cz)
Date: 29. 08. 2003, 11:03 CEST


Shrnul bych to asi tak.

Instalnul jsem XP jen pro to, abych e na nich trošku naučil a s klidným svědomím mohu říct, že se zase vracíme ve firmě na 98. Pokud víte o nějakém hromadném opravovači registrů (mimo tweaka), kterým by se systém dal vytuningovat, prosím dávejte.


Kdyby někdo věděl, zajímaly by mne jisté věci:

1)dvě síťovky, dvě pc, jedno 98, druhé xp, komunikace jede přibližně desekrát pomaleji než 98-98

2) winamp, když dám pomocí playlistu loadnout adresář, naběhne přibližně 3000 souborů během pár sekund (přibližně o polovinu rychlejší než 98), když však z explorera přesouvám soubory do playlistu, přibližně na deset sekund vyskočí procesor na 100%, celý systém se kousne a pak se soubory v playlistu objeví. V 98 to chodí normálně.

3) Občas umře zvukovka (nějakej noname, svoji mám ve druhým pc), např. uprostřed mp3 prostě ztichne, pak při puštění jakékoliv nové, nebo např. posunu jakoby škytnou repráky a stejně je ticho. Pomůže jen restart (i sw), ne však odhlášení.

4) Až včera jsem si všiml, že vyhledávání souborů trvá dvě hodiny kvůli tomu, že xp prohlíží i archivy. Dá se to nějak vypnout?

5) Dá se po vyhledávání vypnout levý boční panel? Např. explorer při zmenšení okna automaticky boční lištu odstraní, aby bylo více místa na ikony.

T.V.



This archive was generated by hypermail 2.1.3 : 01. 09. 2003, 12:59 CEST