Novell NetWare x.xx

From: iNDEX (5th_element@centrum.cz)
Date: 05. 09. 2002, 18:15 CEST


Cau konfero

Chtel bych si nainstalovat Novel Netware. Mam dve verze: Novell NetWare 4 a 4.11. Nevite nekdo, o co je upgrade 4.11 vylepsen??? Je 4.11 sama o sobe plne funkci (pritomnost serveru)??? V te 4.11 jsou 4x CD, na obale ONLY UPGRADE, je to originalka. Jake zasadni zmeny jsou ve verzi 4 resp. 4.11 a 6??? Mohu mit knihu Novell 6, ale potrebuji vedet, zda-li mi k necemu bude, jestli se zakladni nastaveni (jadro) omnoho nelisi. Ma nekdo zkusenosti s instalaci serveru z originalniho CD??? Potrebuji pri instalaci take licencni, registracni (overovaci) disketu??? Je potreba disk rozdelit na vice particion pro provozovani windows a novell??? Sprava serveru se provadi pouze pod DOSem, da se server pozdeji konfigurovat i v prostredi Win 9.x, Me ci  Windows 2000 profesional, muze byt server spusten a zaroven se muze pracovat ve windows, nebo Novell je realtime aplikace??? Jake jsou minimalni pozadavky hardwaru, kde bezi server pro pripojeni 1 klienta (je to jen pokusny rezim) Ma pocet klientu vliv na hardware pocitace, kde bezi server???
Mohl by me nekdo prosim odkazat na nejake stranky (dokumentaci) ohledne OS Novell a Windows 2000 Server na tema: instalace serveru, instalace klientu, nastaveni apod. >>> neco jako ,,prvni kroky".
Jeste mam s Novellkou samostatne CD, kde je program SafeWorld AS - Authentication Server for NetWare Connect (Enigma Logic) >>> nevi nekdo, k cemu to je??? Nesetkal se nekdo se stejnym nebo podobnym softem???

Nez bych si mel rozdrbat system, radeji se na vse zeptam, predem dik a cau

iNDEX



This archive was generated by hypermail 2.1.2 : 05. 09. 2002, 18:17 CEST