> Ala tatarak: > - utopenci - ty snad budou zakazany;budou jen ty z velkoobchodu?! asi > - prihrivani gulasku - Tvoje svickova - není moľno nechat ci prihrivat v > hospode, > jak na to nejaka kontrola prijde tak hospodskecj dostane pokutu; > - tatarak - meli by Ti donest jen hovezi namlete a vejce/zloutek zvlast a Ty > si to smichas > a riskujes; v lednicce by jim nic nemelo zbyt; > - tvaruzky - musí upravit a uz pry zmenili hygienicka pravidla vyroby, aby > mohli do EU > - pivo - pry snad nemá byt tlaceno vzduchem, ale jen pouze CO2? Trochu mi to nejde dohromady s tvrzenim ze EU chce podporovat narodni pokrmy, ale zaroven chteji prisna hygienicka pravidla, coz je asi spravne. Ono vsechno jde, ale na vse musis dostat od EU povoleni, jde to. Treba rum, nezekazuji nam jej vyrabet, jen se musi jmenovat Tuzemak ;o) Ja mam radeji utopence udelane doma a tam mi to nikdo nezakaze. Tatarak se nemele, ale skarabe ;o) ty ingredience ti museji dat zvlast, protoze kazdy mame jine chute a kazdy si jej ochuti dle sve chuti, ale tak to fungovalo i pred tim. O pivu skutecne nevim, ale mozne to je, vse musi podlehat hygienickym normam EU. Ano jidla by mely byt na stole v den vyroby, nesmi se uchovavat do druheho dne, mam ale takovy dojem ze toto jiz v restauracich nejakou dobu funguje. Vamp
This archive was generated by hypermail 2.1.3 : 29. 05. 2003, 07:47 CEST